menu close menu

Ha még csak barátkozol a gondolattal, határozatlan vagy, hogy szeretnél-e tartós sminket vagy sem akkor szívesen látlak egy ingyenes tervezésre ahol mindenről tájékozódhatsz, rajzolgatunk, több formát kipróbálunk. Ez biztos megkönnyíti a döntést.

Sminktetoválást szeretnél? Fordulj hozzám bizalommal!

szemhéj tetoválás

A szemkontúr tetoválás utókezelése

A szemkontúr tetoválás utókezeléseHa te is ki szeretnéd emelni szemeidet és nem akarsz minden nap a tusokkal és a szemceruzákkal bajlódni, akkor a legjobb megoldás a szemkontúr tetoválás. Ez az eljárás egy sminktetoválás, mely nem egy életre, hanem körülbelül 2-3 évre szól, majd szépen lassan elkezd kikopni.

Maga a szemkontúr tetoválás folyamata talán egyértelmű, hogyan zajlik: a szemhéjon a szempilla tövébe tetoválnak egy tusvonalat – ennek a folyamatnak azonban vannak utókezelési követelményei is, melyek nem maradhatnak el. Nézzük, mik is ezek pontosan:

 • A szemkontúr tetoválás után a szemek duzzadtak lehetnek, de ez természetes elmúlik. Jegeléssel gyorsíthatjuk a duzzanat csökkenését, de 10 percnél tovább egy szakaszban ne jegeljük a szemünket.
 • Semmiképpen ne dörzsöljük, és ne kapargassuk a szemünket. Ha azt érezzük, hogy kicsit összeragadt, nedvesítsük meg.
 • Kerüljük a napozást, az uszodát, a szoláriumot és a gőzt.
 • Ne nyúljunk szemünkhöz piszkos kézzel.

Ha ezeket betartjuk, nem kell aggódnunk, hiszen gyorsan és higiénikusan fog legyógyulni szemkontúr tetoválásunk!

 

A mai trend

Az igényes technikával készített természetes sminktetoválás annyira szép és természetes tud lenni, hogy nem is gondolod, hogy amit látsz az sminktetoválás. Azt látod, hogy az ismerősöd valamiért nagyon jól néz ki, de nem tudod miért. Nem komplett sminket készítünk, hanem egy olyan alapot ami korrigálja azt ami nem tökéletes az arcon, kiemeli észrevétlenül a szépséget és bárhol, bármikor ápolt, igényes külsőt biztosít. Nyaraláskor, uszodában, sportoláskor és reggel mikor kibújsz az ágyból. DE! Ha bármilyen alkalom erőteljesebb sminket kíván, akkor ezt probléma nélkül átalakíthatod az alkalomnak megfelelően hagyományos sminktechnikával.

 

Miért a Long Time Liner technikát válaszd?

Mert így a tökéletes eredményt választod a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb módon. A tű a gép által vezérelt, nem okoz vérzést, de biztosítja a pigment anyag egyenletes eloszlását a hámrétegben. Egyetlen tűvel dolgozik hihetetlen pontossággal, tudása megmutatkozik a precíz vékony szemöldökszálak rajzolásánál, a szempilla tövek besatírozásánál, a pontos határozott szájkontúrnál. Precizitása a vonalvezetésben kiemelkedő.

 

A sminktetoválás elkészítése általában 1-3 órát vesz igénybe, természetesen függ a tetovált terület nagyságától, ill. attól milyen gyorsan tudjuk megrajzolni, közösen megalkotni amit szeretnél. Vagyis mindig van előrajzolás, akkor kezdünk csak tetoválni, ha megtaláltuk a számodra legelőnyösebb formát.

 

Az ár magában foglalja a 3 hónapon belüli ingyenes korrekciót, előfordul, hogy nincs rá szükség , de a tartósság érdekében érdemes még egy alkalommal átütni új sminktetoválásunkat.

 

Sokat azért nem tetováltatnak, mert félnek a fájdalomtól, hiszen érzékeny területen dolgozunk. Fájdalommentes tetoválás sajnos nincs, hiszen a bőr érzékeli a szúrást, nyomást, hőhatást, tehát tartalmaz fájdalomérzékelő receptorokat. Azonban ez a technika a bőr olyan rétegébe viszi be a festéket kíméletes módon, amely csak elvétve tartalmaz érzékelo receptorokat, sőt lidocain tartalmú érzéstelenítőt használunk folyamatosan, minimálisra csökkentve a fájdalmat.

 

Meddig tart a tartós smink?

Meddig tart a tartós smink?Ezt sok tényező befolyásolja, napozás , szolárium erős UV sugárzás Pl. síelésnél károsíthatják a pigmenteket, ezért ilyenkor ajánlott UV védelemről gondoskodni, 30-50 faktoros fényvédő krém vagy stift használata javasolt Bizonyos kozmetikai kezelések Pl. mikrodermabrázió, peleingezés, AHA gyümölcssavas hámlasztás kopást idézhet elő, ilyenkor letakarjuk az érintett bőrfelületet. Területenként más a bőr szerkezete, A szemhéj a legtartósabb, majd az ajak következik, legkevésbé a szemöldök tartja meg a pigmenteket.

 

Függ a kortól, bőrtípustól, anyagcserétől, pl. a zsíros bőrűek nehezebben tetoválhatók, még az idősebb bőr jobban veszi és tovább is tartja meg a pigmenteket.

 

Befolyásoló tényező a választott szín, a világos festékek általában 2 évig, a sötétebb festékek pedig 5 évig tartanak. Ennek ellenére nem javaslom a sötét szín választását csak azért, mert akkor tovább tart a sminktetoválás, ha az arcunkhoz jobban illik egy világosabb szín. Évente, két évente lehetőség van a frissítésre, ez biztosítja, hogy tetoválásunk mindig szép és hozzánk illő legyen.

 

Tetoválás előtt felmerülő kérdések

Ajakherpeszre való hajlam esetén is készíthetünk szájsatírozást, van rá 100 %-os megoldás melyet személyes konzultáción megbeszélünk.

 

Szemöldök készítésénél a szőrt sosem szedjük ki, minél több a szőr, annál természetesebb az eredmény, a szálazott technika teljesen beleolvad a szőrök közé. A hatás egy természetes szép ívu szemöldök amiről első látásra nem ordít, hogy tetovált.

 

Elkékült, kipirosodott szemöldök:

Az idő múlásával a szemöldök tetoválások elszíneződhetnek. A fekete festékkel készült szemöldök kivétel nélkül elkékül. Ma már fekete helyett csak nagyon sötét barnával dolgozunk, amely idővel barnává válik. A meleg barnával tetovált szemöldökök pedig pirossá válhatnak, hiszen a barna színnek ez a komponense kopik ki legkésőbb a bőrből. A megoldás ha 1-2 évente frissítjük a tetoválásunkat és kiváló minőségű pigmentekkel tetováltatunk, így mindig szépek lehetünk. Ne járjunk piros szemöldökkel, a kékről nem is beszélve!

 

Mit jelent az elrontott tetoválás?

Lehet elrontott forma, nem harmonikus szín. Ha a tetoválás megkezdése előtt mindent megbeszélünk részletesen, pl. milyen formát szeretnél, mi az ami jól áll, ill. melyik szín az ami harmonizál a bőröddel, a színeiddel akkor biztosan elégedetten fogod viselni a tetoválást.

 

Ha már viselsz olyan kozmetikai tetoválást amit szeretnél megváltoztatni (elkékült, zöldült, szürkült, csodálkozó, kampó alakú szemöldök, sötétbarna szájkontúr, ami fagylaltozás utáni ételmaradékra emlékeztet) akkor arra a következő megoldások léteznek:

 

A tetoválás eltávolítása, koptatása lézerrel vagy speciális kémiai anyaggal, utána az új forma megtervezése, elkészítése.

 

Camouflage festékkel – problémának megfelelő színben – lefedni a meglévő tetoválást. Ebből nem biztos, hogy elég egy alkalom, függ a tetoválás színének erősségétől. Majd gyógyulás után új tartós sminket alkotunk.

 

Amennyiben eléggé meg van kopva a régi tetoválás, akkor elég az új formát az új színnel a bőrbe bevinni a tökéletes fedéshez.

 

Mindig előzetes megbeszélést, egyeztetést igényel, hogy melyik lehetőség lesz a legjobb, ez mindig egyéni és személyre szabott.

 

Érdemes-e spórolni, örök életre szóló olcsóbb tetoválással? Vagy minek fizessek 35000 ezret, ha megkaphatom 12000 ezerért is?

 

A test tetováló gépekkel ill. Az egyszerűbb analóg kozmetikai gépekkel beütött festék a bőr mélyebb rétegeibe kerül, innen már nem tud kijutni, mert természetes kikopás csak a felső rétegekből lehetséges. Vagyis nem tudsz tőle megszabadulni akkor sem, ha nagyon szeretnél. Halványíthatod lézerrel, kémiai anyagokkal, ami nem nyújt tökéletes eredményt, vagy heges maradhat a felület, ráadásul elég költséges.

 

Honnan tudhatnád most, hogy mit szeretnél viselni 5, 8, 10 év múlva, vagy akár életed végéig?

Honnan tudhatnád most, hogy mit szeretnél viselni 5, 8, 10 év múlva, vagy akár életed végéig?Változhat az ízlésed, a stílusod, a divatirányzat – gondoljunk az idejét múlt, szemöldökcsonton végigvonuló kék vékony vonalakra – elképzelhető, hogy vagyonokat kell költeni arra, hogy megszabadulj meglévő tetoválásodtól, vagyis kiderül, hogy az olcsó a drága.

 

Másik nagyon fontos szempont, hogy az idő múlása rajtunk is nyomot hagy, a gravitáció dolgozik az arcunkon, tehát ha egy vonalat betetováltatsz most, az pár év múlva , ha tetszik ha nem , megindul lefelé, ami öregíti az arcot.

 

Sminknél, sminktetoválásnál a cél, hogy az arc előnyös tulajdonságait hangsúlyozzuk, fiatalos üde kinézetűvé varázsoljuk harmonikus színekkel, felfelé ívelő vonalakkal.

 

A megoldás az orvosi precíziós műszer az LTL gép amely a hám-irha határra viszi be a festéket, egyenletesen, vérzés nélkül, nem roncsolja a szöveteket, minimális fájdalommal jár és 2-5 éven belül egyenletesen kikopik a festék. Ez lehetővé teszi, hogy új színt, új formát terveztethess magadnak, ha erre szükség van. Ez nagyon lényeges, hiszen mindig jobb újat alkotni, mint rossz tetoválást javítgatni, eltüntetni.

 

Szemkontúr tetoválás

Az alsó és felső szemkontúrok megrajzolásával tartós hangsúlyt kapnak a szemei, ellensúlyozhatjuk a szempillák hiányát, dús hatást érhetünk el, a megfelelő formával nagyíthatunk, alakíthatunk optikailag a szemformán.

 

Készíthetünk szempillatő sűrítést, ez esetben a szempillák közé kerül a pigment.

 

Alsó és felső kontúrvonal esetében a szempillák tövébe és fölé készítünk egy vékonyabb szem és arcformával harmonizáló enyhén sminkelt hatást keltő vonalat.

 

Extra vastag, Kleopátra szemhéjkontúrt felső szemhéjon alkalmazunk.

 

Szemöldök tetoválás

Szintén többféle technika áll rendelkezésre, hogy a vendég egyéni adottságait figyelembe véve mit válasszunk a tökéletes eredmény elérése érdekében.

 

Szálas szemöldök esetében apró természetes szőrszálakat pigmentálunk a szemöldök ívének megfelelően. Ezzel érhetjük el a legtermészetesebb hatást, hiszen a szálak beleolvadnak a szemöldök szőrébe, miközben szép formát adnak az arcnak. Dolgozhatunk több színnel is, mintegy árnyalva a szemöldököt a még természetesebb hatás érdekében.

 

Satírozott szemöldök, a legrégebb óta használt technika, ilyenkor a szemöldök egy tömör forma teljesen besatírozva. Erőteljesebb sötétebb hatást érhetünk el vele, mint szálas szemöldök esetében. Ma már ritkábban alkalmazzuk ezt a módszert, ha csak a vendég adottságai ezt kívánják. Pl. nagyon ritka, vagy hiányzó szőr esetében, vagy meglévő már satírozott szemöldök megújításakor.

 

Kombinált szemöldök készítésére akkor kerülhet sor ha kevés vagy ritka a szemöldök sző. Itt a satírozott és szálas technikát ötvözzük, satírozott alapba pigmentáljuk a szálakat. Régi, satírozott tetoválás lefedésére is alkalmas lehet.

 

Ajaktetoválás

Hangsúlyt ad az arcnak, korrigálja az esetleges szabálytalanságokat, megváltoztathatjuk ajkunk formáját, teltebb hatást keltve, sőt megszabadulhatunk a sminkelés mindennapos fáradalmaitól, hiszen egy szép formájú száj öltözteti az arcot és évekkel fiatalosabbá varázsolja a megjelenést.

 

Egyszerű szájkontúr amikor pusztán a száj meglévő, esetleg színhiányos vagy heges vonalában pigmentálunk, helyreállítva , vagy pusztán kiemelve az eredeti állapotot. Nem igazán kelt természetes hatást, nagyításra formaváltásra nem megfelelő.

 

Ajak félsatír a szájkontúr plasztikus árnyalását jelenti, mikor a kontúrvonalat elmossuk a száj belseje felé, ez tökéletesen alkalmas, nagyításra, formaváltásra, hiszen az újonnan tervezett kontúrvonalunkat egybe satírozzuk a szánkkal, így nem látható a bőr az eredeti és új szájkontúr között, a hatása teljesen természetes. Satírozhatunk úgy is, hogy az összemosás a teljes ajakfelületet érinti, így teljes rúzsozott hatást érhetünk el.

 

Szemöldöktetoválást vagy ajaktetoválást szeretnél? Akkor a legjobb helyen jársz! Keress meg elérhetőségeimen!

Látogass el a További Szolgáltatások menüpontba is.

3D ajaktetoválás esetében már a színekkel is játszunk, hogy teltebb hatást érjünk el.

 

Ajaksatírozás díjnyertes mestertől!

Ajaksatírozás díjnyertes mestertől!A test ajkak mindig is a nők titkos fegyverének számítottak. Nem csak a csábításhoz nélkülözhetetlenek a vonzó ajkak, de a mindenkori szépségideál egyik állandó jellemzője is a vörös, bársonyos száj.

 

A kozmetikai ipar számos terméket piacra dobott már, melyek segítségével a nők selymes, csábító, puha és piros ajkakra tehetnek szert. Mégis vannak olyanok, akik nincsenek megelégedve ezekkel a termékekkel, nincs idejük vagy türelmük állandóan sminkelni, de olyan is előfordulhat, hogy nem bírja a bőr a kozmetikai szereket és az állandó irritációt. Nekik találták ki a sminktetoválást!

 

Legyenek mindig üdék és vonzóak ajkaid egy díjnyertes sminktetováló mester segítségével! Büszkén jelenthetem be, hogy a Swisscolor rendezésében rendezett sminktetováló versenyen szájsatír kategóriában első díjjal ismerték el szakmai hozzáértésemet.

 

Bízd rám ajkaid hosszantartó szépségét, és zsebeld be a bókokat méregdrága rúzsok használata nélkül! Szolgáltatásaimmal kapcsolatos további tájékoztatásért bátran keress elérhetőségeimen!

 

Miért a szálazásos technikát válasszam?

Miért a szálazásos technikát válasszam?A szemöldök formája, íve és vastagsága a különböző korok szépségideáljához mérten folyamatosan változik. A nők többsége hűségesen követi a divatot, és nem feledkezik meg a szemöldöke rendszeres igazításáról sem. Azonban vannak olyan kevésbé szerencsések, akik nem örököltek dús és alakítható szemöldököt, csupán ritkás szálakat vagy egyszerűen csak nincsenek megelégedve az adottságaikkal.

 

Nekik találták ki a sminktetoválást. A fejlődő technikának köszönhetően most már azok is élhetnek a sminktetoválás lehetőségével, akik eddig ódzkodtak tőle, annak mesterséges hatása miatt.

 

A szálazásos szemöldöktetoválás teljes mértékben képes visszaadni a természetes szemöldök hatását. Az elkészítés során a szálakat egyenként viszik fel, így dúsabb hatás, természetes színhatás vagy ívelt forma valósítható meg a valódihoz megtévesztésig hasonlító eredménnyel. Ez a technika azoknak ajánlott, akik igényes és kifinomult megoldást keresnek, mindezt hosszú távon és természetes hatású eredménnyel.

 

Próbáld ki a korszerű sminktetoválás előnyeit, és bátran keress fel elképzeléseiddel!

 

Csinosan és magabiztosan mindenhol a világban!

Csinosan és magabiztosan mindenhol a világban!

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy az emberek külföldön képzelik el életüket, párjukhoz, barátaikhoz, rokonaikhoz, vagy éppen egy jó munkalehetőség reményében elköltöznek. Az új hely, új környék izgalmait némileg csökkenti a változás, az idegen környezet, újfajta életmód, és ha lazítana az ember, akkor sem mehet el az ismerős szépségszalonba, ahol megszépülhet, és elfelejtheti egy kis időre a gondokat.

 

Ilyenkor pedig még inkább szükség lehet az önbizalom, és a magabiztosság megerősítésére, főleg a kezdeti, álláskeresési időszakban. Szerencsére azonban van megoldás arra is, ha itthon marad az ügyes kozmetikus, hiszen állandó sminktetoválással a szépülés külföldön sem probléma!

 

Gyere és csináltasd meg nálunk a sminktetoválásodat, és új, természetes hatású szemöldöktetoválással, száj tetoválással és szemhéj tetoválással mindig gyönyörűnek érezheted magad. Ha csak nyaralni, vagy családlátogatóba érkezel haza, akkor is érdemes ellátogatni szalonunkba, mert jóval olcsóbban, és megbízható, tapasztalt kozmetikus segítségével tartósan kiemelheted arcod szépségét. A hétköznapok zsúfoltsága még nem ok arra, hogy külföldi munkavállalás során ne a legjobb formádat hozd!

 

Mindenkinek jár az ápoltság és a kényeztetés, és mi garantáljuk Neked az igazán profi munkavégzést és a tökéletes alapanyagok használatát. A biztos pont az ideális mindennapi ápoltság eléréséhez a dekoratív sminktetoválás! Keresd munkáimat elérhetőségeimen, és légy külföldön is elbűvölő!

 

Bízd rám szépségedet!

Bízd rám szépségedet!A szépészeti kezelés egy bizalmi kérdés. Sokszor látom az először hozzám látogató vendégek szemében az izgalmat, ami arra irányul, hogy egy ismeretlen emberre kell rábíznia arcát, vagy épp sminktetoválását. Ez az izgalom természetesen később alábbhagy, amint megismerkedünk, ám mégis valahogy érdemes már az első pillanatban elnyerni a bizalmat.

 

Évek óta foglalkozom sminktetoválásokkal. Munkám során kifejezetten fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást. Több, mint tíz éves szakmai pályafutásom során nagyon sok helyzettel és feladattal találkoztam, melyek hatékony megoldása tudásomat gazdagította.

 

A sminktetoválás művészetét színelméleti, illetve technikai tanfolyamokon sajátítottam el, és hasonló keretek között bővítem folyamatosan tudásomat

.

A sminktetoválás igen divatos manapság, hiszen roppant egyszerűen elkészül, kiemeli az arc szépségét, karakteressé teszi a hangsúlyos tulajdonságokat és elfedi a kevésbé előnyös részleteket.

 

Ha Te is szeretnéd megbízható szakemberre bízni a szépségedet, fordulj hozzám bizalommal!

 

A sminktetoválás előnyei

A sminktetoválás előnyeiA sminktetoválás egy olyan kozmetikai beavatkozás, amely az arc harmóniáját erősíti fel. Hangsúlyossá tehetjük vele szemünket, szemöldökünket vagy akár szánkat is, ezzel megspórolva az időt a reggeli sminkeléstől. A sminktetoválásnak számos előnye van, melynek köszönhetően egyre népszerűbbé válik mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály körében.

 

A tetoválások manapság egyre inkább mindennapi jelenségnek számítanak, pedig azok örökre szólnak, míg egy sminktetoválás néhány évig marad fenn, aztán érdemes őket megújítani, javítgatni. Egy igényes, jól sikerült sminktetoválás esztétikusabbá teszi arcvonásainkat és nem kell amiatt aggódnunk, hogy a fürdés, strandolás során lefolyik a sminkünk. Ugyanígy egy rosszul sikerült tetoválás tönkre is teheti az arcunk összképét, így fontos, hogy megbízható, ügyes kezű kozmetikust bízzunk meg a sminktetoválás elkészítésével.

 

Ha Te is szeretnéd kipróbálni a sminktetoválást, keress fel minket szemkontúr, szemöldöktetoválás, ajakkontúr készítéséért! Kérdéseiddel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Milyen a jó sminktetoválás?

Milyen a jó sminktetoválás?A sminktetoválás lényege, hogy egy természetes sminket adjon az arcunknak. Esztétikussá teszi megjelenésünket és ettől mi nők, boldogabban és kiegyensúlyozottabban ébredünk, hiszen az a tudat, hogy a mindennapi sminkrutin megszűnik, egyfajta terhet vesz le a vállunkról.

 

Egy jól elkészített sminktetoválás egy ápolt és jó megjelenésű személyt tükröz, mindezt az esetleges hibák elfedésével és az előnyös tulajdonságok kiemelésével teszi lehetővé. Manapság az egyre fejlődő technikáknak köszönhetően a tetoválás az arcon észrevétlenül a személyiségünk részévé válik:

 

 • A pigmentek és festékek egyre halványabbak, hogy minél természetesebb hatást érjünk el.
 • A száj és szemöldök észrevétlenül válik komplexé.
 • A szemhéjon végzett tetoválás hangsúlyozza a tekintetet.

 

Rendkívül fontos, hogy körültekintően válasszunk szakembert, aki elkészíti sminktetoválásunkat, hiszen egy igazán hozzáértő, tapasztalt személyben nem fogunk csalódni.

 

Ha profi szakembert keresel sminktetoválásod elkészítéséhez, bátran keress fel elérhetőségeimen!

 

Maradj természetesen szép!

Maradj természetesen szép!Mint minden nő, Te is szeretnél hosszú ideig szép, kívánatos és ápolt maradni? Ehhez nem árt, ha egészségesen élsz, de az sem baj, ha igénybe veszed a kozmetikai eljárások és kezelések praktikáit.

 

Az egyik ilyen alternatíva a már régóta ismert sminktetoválás. A közhiedelemmel ellentétben a sminktetoválás nem csupán azoknak a sajátja, akik természetellenesen sok sminket használnak. Szerintünk igenis ki lehet alakítani egy igényes megjelenést tartós smink segítségével is.

 

A sminktetoválás lényege nem az arc vonalainak eltúlzása, hanem az arc természetes vonalainak kihangsúlyozása. A mi segítségünkkel megőrizheted természetes szépségedet és kiemelheted arcod előnyös vonásait. A sminktetoválással időt spórolhatsz a napi készülődésből, nem kell annyi smink felszerelésre költened, mégis minden nap ugyanolyan szép maradsz.

 

Látogass el hozzánk és kérd személyre szabott tanácsadásunkat! Próbáld ki a sminktetoválást és szépülj tartós smink segítségével! Szépülj profi sminkes és a modern technológia segítségével, Miskolcon!

 

Nagy változások apró beavatkozással!

Nagy változások apró beavatkozással!Mi nők, életünk egy részét azzal töltjük, hogy igyekszünk megfelelni. A kor elvárásainak, amelyben élünk, a férfiaknak, és nem utolsó sorban önmagunknak. Adottságaink nem egyformák és ez így van jól, mégis sokan nincsenek megelégedve külsejükkel és folyamatosan keresik a szépülési, épülési lehetőségeket, még jobb kozmetikumok, smink felszerelések, előnyösebb ruhák formájában.

 

Jó hír, hogy a fejlődő kozmetikai iparnak köszönhetően drasztikus, és fájdalmas beavatkozások nélkül látványos, és észrevehető változásokat érhetünk el természetes vonásainkon. A sminktetoválásnak hála gyorsan, fájdalommentesen és tartósan juthatunk dúsabb szemöldökhöz, pirosabb ajkakhoz és hangsúlyosabb tekintethez.

 

A szemöldöktetoválás szálazással, ajaksatírozás, szempillasűrítés vagy szájtetoválás csak néhány azok közül az eljárások közül, melyekkel a természetes szépülés nem álom többé.

 

Miskolci sminktetováló szalonunk várja szépülni vágyó vendégeit tartós sminktetoválással, és egyéb szépészeti szolgáltatásokkal!

 

Hangsúlyozd a szépséged sminktetoválással!

Hangsúlyozd a szépséged sminktetoválással!A sminktetoválás napjainkban fénykorát éli. Nem véletlenül döntenek egyre többen emellett a gyors, látványos beavatkozás mellett. Ez az eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy kiemelje azt, amit érdemes megmutatni, és tartós szépséget biztosítson viselőjének.

 

Te gondoltál már arra, hogy kipróbáld a sminktetoválást? Amennyiben szeretnél reggelente időt spórolni, szép maradni minden körülmények között, és növelni önbizalmadat, akkor a válaszod egyértelműen igen.

 

A sminktetoválás olyan szolgáltatásokat tesz elérhetővé mindenki számára, mint az ajaksatírozás, szempillasűrítés, szemöldök vagy szemkontúr tetoválás. A sminktetoválás segítségével mindennapos sminkelés, állandó minőségi kozmetikai szerek utáni vadászat nélkül lehet teltebb ajkad, csábosabb tekinteted és magabiztosabb megjelenésed.

 

Hangsúlyozd ki előnyös vonásaidat és biztosítsd önmagadnak a vonzó megjelenést hosszú távra! Kérdésedre örömmel válaszolok, vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

 

Miért érdemes a hajpigmentálás mellett dönteni?

Miért érdemes a hajpigmentálás mellett dönteni?Zavar, ha a tükörbe nézel és világít a fejbőröd? Szeretnél ezen változtatni, de még nem tudod, hogy mit tehetsz ellene? Sok mindent kipróbáltál már, azonban semmi nem használt? A hajpigmentálás módszer 1-1,5 évre megoldja a problémádat! Keress fel bátran, és segítek Neked abban, hogy újra magabiztosan nézhess tükörbe!

 

A hajpigmentálás kezelés egyik legjelentősebb előnye, hogy több, sokakat érintő problémára nyújt megoldást. Ez a módszer kiváló hajhullás, hajritkulás és a kopaszodás esetében, mely gondok elsősorban a férfiakat érintik, ám nők számára is ideális, ha ilyen jellegű problémával küzdenek. Nem kell, hogy problémát jelentsen számodra a ritkuló haj látványa! Én segítek Neked abban, hogy megszabadulj ezektől a gondoktól! A hajpigmentálás után még fiatalabbnak is fogsz látszani, hiszen a dúsabb haj fiatalos külsőt kölcsönöz!

 

Ha szeretnél végre megszabadulni a ritkuló haj okozta kellemetlenségektől, ne habozz tovább! Lépj kapcsolatba velem, hogy kidolgozhassam a számodra legmegfelelőbb kezelést! Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

 

Hogyan zajlik a szempillasűrítő tetoválás?

Hogyan zajlik a szempillasűrítő tetoválás?A szempillasűrítés a nők körében egyre népszerűbb beavatkozási forma. Te is szeretnél csodás szempillákat? Tartós és egyben természetes szempillákra vágysz? Akkor válaszd a szempillasűrítő tetoválást!

 

Ez a technika az apróbb szeműeknek ajánlott, hiszen a szempillasűrítő tetoválás optikailag nagyítja a szemet. Néha ajánlott enyhe füstözési technika a sűrítés fölé, így egy csöppnyi szemhéjpúder hatást lehet elérni és abszolút természetes színhatást kapunk.

 

Ez a sminktetoválás fajta a felső szemhéjon kerül alkalmazásra. A szempilla tövébe kerül pigment, ezáltal kitölti a szempillák közötti üres részt, így a szempillasűrítő tetoválás natúr hatású lesz. A szín kiválasztása attól függ, hogy a vendégnek milyen a bőr és hajszíne. A színek közül választható a fekete, feketés barna, sötétbarna.

 

Kedvet kaptál a szempillasűrítéshez? Bátran vágj bele, nem fogod megbánni! Vedd fel velem a kapcsolatot, és olyan gyönyörű szempillákat varázsolok Neked, amilyenről mindig is álmodtál!

 

Valósítsd meg a tökéletes ajkakat, a segítségemmel!

Valósítsd meg a tökéletes ajkakat, a segítségemmel!Régóta ábrándozol az ideálisan telt, mindig élénk színű, megfelelően kontúros ajkakról? Eleged van a naponta több órás sminkelési folyamatokból, melyek sosem tartósak és mindig korrigálásra szorulnak? Szeretnél egy megoldást, ami nem terheli le a pénztárcádat, és viszonylag fájdalommentes? Íme, a megoldás: sminktetoválás!

 

Bizonyára Te is hallottál már erről a fogalomról, azonban sokan a mai napig félreértelmezik. A sminktetoválás segítségével egy viszonylag tartós, ám olykor frissítésre szoruló eredményt érhetünk el, orvosi beavatkozások nélkül. Az ajak kontúrral teltebb, dúsabb hatást kelthetünk, míg az ajaksatírozással a mindig hibátlan, balzsamos árnyalatot tudjuk garantálni ajkaink számára. Az ajkakon alkalmazott sminktetoválás előnye, hogy a gyógyulási folyamat gyors, eredményében természetes hatást keltő, viszonylag tartós végkifejlet érhető el vele.

 

Ha Te is az ideális megoldást keresed az ajkaid tökéletessé tételére, de bizonytalan vagy, esetleg kérdéseid merültek fel a folyamattal kapcsolatosan, fordulj hozzám bizalommal, állok rendelkezésedre elérhetőségeim bármelyikén!

 

Ne csak álmodozz a kifejezőbb tekintetről! Valósítsd meg!

Ne csak álmodozz a kifejezőbb tekintetről! Valósítsd meg!Szeretnéd elvarázsolni azt, aki csak a szemedbe néz? Felejtsd el a műszempillát, válaszd a természetességet!

 

Sok nő álmodik sűrű és hosszú szempillákról, és már megannyi szempillaspirált kipróbáltunk, mely dúsabb hatást ígért, és néhol az eredmény nem is maradt el, viszont nem pontosan olyan, mint ahogy azt elképzeltük. Ráadásul nem is a legtartósabb megoldás a festék használata, hiszen elfolyik, elkenjük, folyamatos odafigyelést igényel, hogy tökéletes maradjon.

 

Vajon létezik olyan megoldás, mellyel sikerül a tökéletes hatást elérni a mindennapos procedúra nélkül? Igen! Az általam készített szempillasűrítő tetoválásban biztosan nem kell csalódnod!

 

A szempillasűrítő tetoválás tulajdonképpen a pillatők közötti üres terület beszínezését jelenti. Így optikailag szempillánk sokkal sűrűbbnek látszik, és nem kell szenvednünk a különböző műszempillákkal, szempillaspirálokkal, csak egyszer elkészítettjük és évekig igéző marad a tekintetünk! Egy kis ízléses, vékony vonallal már jelentős változást érhetünk el!

 

Ha kérdésed merülne fel, vagy csak szívesen eljönnél egy konzultációra a szempillasűrítés lehetőségeiről, fordulj hozzám bizalommal elérhetőségeimen!

 

Sminktetoválás – Hogyan kell ápolni?

Sminktetoválás – Hogyan kell ápolni?A sminktetoválás tartóssága érdekében nagyon fontos, hogy ne száradjon ki és ne ázzon fel. Utána pár hétig rendkívül fontos a bőr megfelelő védelme. Ehhez naponta többször, nagy mennyiségű E-vitamint tartalmazó, zsírosabb típusú krémmel érdemes kenegetni. A sminktetoválásnak néhány hétre van szüksége ahhoz, hogy stabilizálódni tudjon. Az első időkben kerüld az uszodát és a szaunát! Tiszta víz érheti, de el kell kerülni a feláztatást.

 

Általánosságban, később főleg az UV sugárzásra kell odafigyelni. A sminktetoválás ugyanis, főleg a szemöldöknél, nagy mennyiségű UV sugárzás következtében elszíneződik. Ezért szoláriumban és napozáskor is mindig használj megfelelő, magas faktorú fényvédő krémet!

 

Mi a teendő az ajaktetoválással? Minden nap használj rá jó minőségű ajakápoló krémet! Szintén sok E-vitaminra van szükség a színtartóssághoz.

 

Természetes, hogy a sminktetoválás is halványodni fog az évek során. Azonban ne ess kétségbe, hiszen egy frissítésre is bármikor bejelentkezhetsz hozzánk!

 

Jól átgondolt tervek – tökéletes sminktetoválások!

Jól átgondolt tervek – tökéletes sminktetoválások!Egy sminktetoválást évekig viselni fogunk, amennyiben a természetes kikopás előtt szeretnénk megszabadulni tőle, akkor nagyon drága és kellemetlen kezelésekkel kell szembe néznünk. Továbbá az eltávolítás folyamata több kezelésből áll, így két kezelés között (körülbelül egy hét), részlegesen eltávolított sminktetoválással kell élnünk mindennapjainkat. Ezen kellemetlenségek hátrányai maguktól értetődőek.

 

Mindenképpen érdemes olyan sminktetoválást választanunk, ami nem aktuális hangulatunkat tükrözi, hanem egy általános mindennapi sminknek felel meg. Ennek kiválasztása nem száz százalékban ránk hárul szerencsére, a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakember segít nekünk, hogy olyan sminktetoválást készíttessünk, ami évekig önbizalommal és megelégedettséggel tölt el minket, ahányszor csak tükörbe nézünk.

 

Mindig megfontoltan válasszuk meg, milyen sminktetoválást szeretnénk csináltatni. Szeretnél profi kezek által készített, időtálló és szép sminktetoválást? Én segíthetek Neked ebben, vedd fel velem a kapcsolatot, és segítek kiválasztani a hozzád legjobban illő sminktetoválást!

 

Minden, amit a szempillasűrítésről tudni akartál!

Minden, amit a szempillasűrítésről tudni akartál!A szép és ápolt szempillák vonzzák a tekinteteket és kiemelik szemünk szépségét. Azonban egy-egy rosszul választott smink hatására könnyedén gyengülhetnek a szálak, akár ki is hullhatnak, ami rendkívül sokat ronthat az összhatáson. Erre nyújt nagyszerű megoldást a szempillasűrítés!

 

A szempillasűrítést más néven pillatő tetoválásnak is hívjuk. Ez nem mást jelent, minthogy a szemhéj szempillái közötti rész beszínezésre kerül. A szempillasűrítés segítségével immáron nem akadály a csábító és érzéki tekintet.

 

A szempillasűrítés ajánlott azoknak, akik:

 • Szeretnék kiemelni szemük színét
 • Különleges hatásra vágynak
 • Fontosnak tartják a természetességet
 • Ritka szempillával rendelkeznek

 

A szempillasűrítés módjának kiválasztása során az igényednek megfelelően kiválaszthatod, hogy milyen színűre legyen beszínezve a szempillák közötti terület. Azonban, mint szinte mindennél, a szempillákra is igaz, hogy ahány ember, annyiféle típus van, ezért fontos figyelembe venni az adottságokat is.

 

A szempillasűrítés egy kiváló, diszkrét megoldást kínál, ha ragyogóbbá szeretnéd varázsolni tekintetedet. Bátran lépj velem kapcsolatba, és legyél minden nap magabiztos sminktetoválás segítségével!

 

Reggeli készülődés tíz percben

Reggeli készülődés tíz percbenKorunk egyik jellegzetessége, hogy hétköznapi életünk túlságosan is felgyorsult. Az emberek rohannak a munkába, a gyerekért az iskolába vagy óvodába, sietnek a bevásárlással, a házi teendőkkel és szinte mindennel, ami csak belefér 24 órába. Ebből kifolyólag nem csoda, hogy sokan kénytelenek fél órával hamarabb felkelni reggelente, csakhogy a készülődési rutinjuk tökéletes legyen.

 

Ám egy praktikus megoldással lehetőség nyílik arra, hogy a reggeli rutint alig tíz percre szűkítsük. A sminktetoválás segítségével ugyanis nem kell a rúzs, szemhéjtus és a szemöldökceruza használatával bajlódni. A sminktetoválás legfőbb előnye, hogy tartós eredményt érhetünk el vele, mely megkönnyíti a hétköznapokat, és esztétikai hatásai is páratlanok! Ki ne ábrándozna róla, hogy az ágyból kikelve tökéletes szemtus vonala legyen vagy ragyogóan tündöklő ajkai? A sminktetoválással mindez lehetséges!

 

Ha Te is szeretnéd a sminktetoválás előnyeit élvezni, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Ne költs többet drága sminktermékekre!

sminktetoválásMinden nő tudja, hogy a minőségi sminktermékek drágák. Viszont nagyon sokan csak ezeket szeretik, vagy tudják használni, mert féltik a bőrüket, illetve sokan sajnos allergiásak is bizonyos összetevőkre, amiket a minőségi termékek nem tartalmaznak. Számukra a legjobb megoldás a sminktetoválás!

 

A sminktetoválással egy életre megszabadulhatsz az állandó herce-hurcától, az örökös szemceruza és rúzsvásárlástól. Nem elég, hogy ezekre a termékekre temérdek pénzt költünk, sokszor károsítják a bőrt, allergiás reakciókat váltanak ki. Hosszú távon az erős smink pedig öregíti is az arcbőrt. A sminktetoválás egy folyamatos, természetes hatású sminket biztosít, amely nem okoz bőrirritációkat, nincsen semmilyen káros hatással az arcra.

 

Ha tartós, természetes szépséget szeretnél, válaszd Te is a sminktetoválást! Miskolci szalonunkban várunk szemöldök tetoválással, ajaksatírozással, szempillasűrítéssel és szemhéj tetoválással is. Bővebb információért fordulj hozzánk bátran!

 

Érdekesség: egy kis sminktörténelem

sminktetoválásAz arc vonásainak kiemelése a modern világban pusztán a szépség kihangsúlyozását szolgálja, ám a régi időkben ez a cselekedet telve volt spirituális tartalommal, ami az emberek hite szerint erőt adott az előttük álló kihívások legyőzésére.

 

A japán gésák sminkje például széles körben ismertté a világon, a középkorban azonban erkölcstelennek számított festéket kenni az arcra. Később, a XIX. századig, a fehér bőr számított az előkelőség és a kifinomultság jelének, ezért a nők mindent megtettek, hogy óvják a naptól, és különböző praktikákkal fehérebbnek mutassák arcbőrüket. A 60-as években a filmcsillagok kinézetére áhítoznak a nők, míg a 70-es évek a természetesség jegyében teltek.

 

Mára már a tartós smink, vagyis a sminktetoválás is igen elterjedt, nem mellesleg ez a technika nagyban megkönnyíti a modern nők mindennapjait, hiszen így nem kell minden reggel a tükör előtt állni fél órát, és azon sem kell aggódni, hogy a nap végére elkenődik.

 

Te is sminktetoválást szeretnél? Jelentkezz még ma!

 

A szemhéjtetoválásról kicsit bővebben

A szemhéjtetoválásról kicsit bővebbenA tetoválás hallatán még mai napig megoszlanak a vélemények, azonban a kozmetikai tetoválások kezdenek egyre népszerűbbé válni. Sokakban vannak ezzel kapcsolatban kétségek és félelmek, de a legjobban azok tudják megmondani, hogy mennyi előnnyel jár a sminktetoválás, akiknél már alkalmaztuk ezt az eljárást.

 

A szemhéjtetoválás igen gyakori fajtája a sminktetoválásoknak, amely kontúrosabbá teszi szemünket a mindennapokban, anélkül, hogy időt szánnánk a sminkelésre. A szemhéjtetoválás segít abban is, hogy kiemeljük a szemeink formáját és keretet adjunk neki, ezzel eltüntetve az esetleges kisebb hibákat. Akár még a szem formája is korrigálható optikailag a szemhéjtetoválás segítségével.

 

Igény szerint végezzük a sminktetoválást, tehát készítünk vékony, szolid vonalat vagy akár markánsabb, kontúrosabb vonalat is szemeid köré. Ha a vékonyabb vonalvastagságot választod, még utólag otthon tudsz erősíteni rajta szemhéjtussal. Semmilyen tevékenység közben nem kell aggódnod, hogy lefolyik a sminked, hiszen a szemhéjtetoválással mindig ápolt és szép lehetsz!

 

Válaszd Te is a szemhéjtetoválást, hogy megkönnyítsd a mindennapokat, és mindig gyönyörűnek érezhesd magad!

 

Long time liner sminktetoválás

Long time liner sminktetoválásA sminktetoválástól sokan félnek, mert nem bíznak abban, hogy a kezelés képes megőrizni természetes vonásaikat. Pedig a jó sminktetoválásnak pontosan ez a lényege: kiemelni, ami szép és kijavítani, ami kevésbé mutatós.

 

A long time liner technika képes olyan eredményt produkálni, amivel mindenki maradéktalanul elégedett lesz. Mi a titka? A long time liner technika lelke az a professzionális sminktetováló gép, amivel a sminktetoválások készülnek. A gép tűje érzékeli a bőr eltérő vastagságát és ennek megfelelően juttatja a festéket a bőr alá. Mindenhol milliméter pontossággal dolgozik, sehol nem vét el egyetlen pontot sem, ennek eredménye képpen pedig tartós, minőségi sminktetoválás születik. Kíméletes a bőrhöz, nem okoz allergiás reakciót, a festék pedig foltosodás nélkül kopik ki a bőrből. Természetes hatást eredményez minimális kellemetlenség árán.

 

A long time linerrel készült sminktetoválások egytől-egyig igényes, gyönyörű és hosszú ideig fennmaradó vonalak, árnyalatok és formák. Havalami igazán megbízható kezelést szeretne kipróbálni, bízza ránk a long time liner sminktetoválást!

 

Milyen előnyökkel jár a szemhéjtetoválás?

Milyen előnyökkel jár a szemhéjtetoválás?Neked is eleged van belőle, hogy minden reggel ugyanazzal a hosszantartó rutinnal kell kezdened a napot? Szeretnéd, ha olyankor is tökéletes lenne a sminked, amikor nincs kedved vagy időd foglalkozni vele? Akkor van számodra egy jó hírünk – létezik tökéletes megoldás!

 

A szemhéjtetoválás rengeteg előnnyel jár, amelyet Te is bátran kihasználhatsz!

 • Megkönnyíti az életed, hiszen nem muszáj minden nap foglalkoznod a sminkeddel.
 • Kevesebbet kell költened kozmetikumokra.
 • Akkor is lehet tökéletes a megjelenésed, ha kevésbé jó a kézügyességed és gondjaid vannak a sminkeléssel.
 • A szemhéjtetoválás nem szól örökre, így nem kell attól tartanod, hogy azt kell hordanod egész életedben, ami valaha jól állt – pár év alatt elhalványul, és megújíthatod az aktuális igényeid és divat szerint.

 

Amennyiben Neked is fontos, hogy megbízható helyen készíttesd a szemhéjtetoválásod, ahol profi szakember minőségi anyagokkal alakítja ki a végeredményt, akkor látogass el hozzám! Nem fogsz csalódni!

 

Divatos és fiatalos: Szemöldök tetoválás

Divatos és fiatalos: Szemöldök tetoválásA szemöldök szépségének megőrzése nagy odafigyelést és gondos ápolást igényel. Még a legalaposabb nők is követnek el néha bakikat, egy rosszul sikerült szemöldökigazítás, szemöldökkiszedés azonban drasztikus következményekkel járhat, melyet már lehetetlen szakember segítsége nélkül rendbehozni.

 

Ezért aztán napjaink szépségápolásában egyre trendibbnek számít a szemöldök tetoválás. Ezzel a technikával az elvékonyodott vagy sérült szemöldök szépsége könnyűszerrel visszavarázsolható.

 

Sokan azért ódzkodnak a szemöldök tetoválástól, mert félnek, hogy a kiigazítást követően szemöldökük nagyon elüt majd eredeti formájától, kinézetétől. Ám ezek a félelmek teljesen alaptalanok, a szálazásos technikával készített szemöldök tetoválás segít a szemöldök eredeti kinézetének megőrzésében, a természetes hatás elérésében. Ráadásul a szemöldök tetoválás hosszan tartó hatást biztosít, így a kezelést nem kell naponta, vagy hetente megújítani.

 

A szemöldök tetoválás megkönnyíti a szépségápolást a mindennapokban: ha felkeltettem érdeklődésedet, látogass el hozzám, biztos lehetsz benne,hogy minőségi kezelésben részesülsz majd!

 

Szájtetoválás: mi történik a tetoválás után?

Szájtetoválás: mi történik a tetoválás után?A telt, gyönyörű színű ajkak szájtetoválással könnyen elérhetőek. Sokan mégis tartanak tőle, mert nem tudnak eleget az eljárásról. Lássuk, mi történik, miután a szájtetoválás elkészült.

 

Az ajkak kissé duzzadtak, sötétebb színűek lesznek, felületükön szabad szemmel nem látható pörk képződik. Az eljárást követő pár hétben kerülni kell a szoláriumot, szaunát, vizet és közvetlen napfényt. Kerülni kell a felület irritálását és ápoló krém használata is javasolt.

 

Egy hónappal később a szájtetoválás már elnyerte végső formáját, a festékszemcsék beágyazódtak, a végleges szín kialakult. Ekkor már sor kerülhet az első korrekcióra is. Az emberi szervezet természetes működése következtében a festék egy része távozik a szervezetből, így korrekció hiányában a szájtetoválás fakó, felemás maradhat.

 

Három év múlva válik szükségessé leghamarabb a szájtetoválás megújítása, ám vannak, akiknél ez kitolódik akár öt évre is. Ennek mértékét külső tényezők mellett genetikai adottságok is befolyásolják, úgy, mint zsíros bőr vagy tág pórusok, emellett a gyakori napozás, herpesz és a hámlasztó készítmények sem tesznek jót.

Keress bizalommal, és próbáld ki a tartós szájtetoválást!

 

Szemhéj tetoválás: A tökéletes tusvonal

Szemhéj tetoválás: A tökéletes tusvonalA fekete tussal kihangsúlyozott szemek továbbra is nagyon divatosak, nem véletlenül. A kecsesen ívelt vonalak bárkinek képesek egy perc alatt csábító cica tekintetet varázsolni. A fekete tusvonal előnye, hogy önmagában is látványos, nem kell hozzá sok smink, hogy megváltoztassa az arcot, a tekintetet. A segítségével bárkinek gyönyörű, ívelt, nyílt tekintete és szeme lehet.

 

Minden vágyad a csábos tekintet, de egyszerűen nincs meg hozzá a türelmed, kézügyességed? Nincs időd minden áldott nap a tusecsettel zsonglőrködni, de mégsem szeretnél lemondani azokról a szénfekete ívekről? Nem is kell, egyszerűen válaszd a sminktetoválás. A szemhéj tetoválás segítségével az igényeiddel összhangban hangsúlyozhatod a tekintetedet. Ez lehet egy diszkréten megerősített felső pillasor vagy merész tusvonal is. Így már minden reggel tökéletes vonalakkal ébredhetsz, elég egy kis korrekció és kész a tökéletes smink, nem beszélve a káprázatos tekintetről!

 

Amennyiben érdeklődsz a szemhéj tetoválás iránt, keress bizalommal!

 

Bővebben az ajakkontúrról

Bővebben az ajakkontúrrólA száj kiemelése már nagyon régóta fontos a nők számára, hiszen a dús, telt ajkak mindig is a fiatalságot, egészséget jelentették. Amikor rúzsozunk, mindig ajakkontúrral kezdünk. Ezzel határozzuk meg az ajkak körvonalát, ezért fontos, hogy jól sikerüljön, mert sajnos egy kis hiba is nagyon meglátszik majd.

 

Az ajakkontúrral optikailag lehet egy picit befolyásolni az ajkak méretét, de leginkább a szép ajakforma kiemelésére és a kisebb hibák eltüntetésére jelent jó megoldást.  Ajakkontúr tetoválással állandóvá válnak ezek az előnyök, nem szükséges miden nap foglalkozni vele. Ezzel időt és pénzt is spórolsz, hiszen jelentősen meggyorsulhat a reggeli sminkelés, készülődés.

 

Szeretnél Te is ajakkontúr tetoválást, vagy teljes szájtetoválást csináltatni? Bátran keresd fel miskolci szalonomat, a végeredményben biztosan nem fogsz csalódni! Minőségi termékekkel és kíméletes módszerekkel dolgozom, kedvező árakon. Bővebb információkért vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeimen!

 

Kozmetikai tetoválás: a szemöldök

Kozmetikai tetoválás: a szemöldökA mostani szemöldök divat azoknak kedvez, akik sűrű és dús szemöldökkel vannak megáldva. Mindig változik az is, hogy a közvélekedés mit tart éppen szépnek vagy trendinek, így a szemöldök esetében is állandóan követni kell a divatot. Manapság a természetes hatás az, ami hódít, ez pedig azt jelenti, hogy (a formát leszámítva) szinte egyáltalán nem is kell alakítani a természetes szemöldökön.

 

Sajnos nem mindenkinek adatott meg az ilyen jellegzetes szemöldök, és az is előfordulhat, hogy a valamikor vastagabb és dúsabb szálak a folyamatos ritkítás, alakítás következtében nem nőttek vissza.  Ön is az utóbbi csoportba tartozik? Szerencsére nem kell aggódnia, hiszen van megoldás! Nem kell lemondania arról, hogy szemöldöke dús és vastag legyen!

 

A kozmetikai tetoválás lehetőséget nyújt a szemöldök tetszés szerinti alakítására is, méghozzá úgy, hogy Önnek utána nem kell a rendszeres formázással foglalkoznia.

 

Forduljon kozmetikai szalonunkhoz és ismerje meg a kozmetikai tetoválásban rejlő lehetőségeket! Segítünk, hogy szemöldöke olyan természetesen nézzen ki, mint ahogyan Ön szeretné!

 

Szemhéj tetoválás – allergiaszezonban is hasznos!

Szemhéj tetoválás – allergiaszezonban is hasznos!Sokan szenvedünk a különféle allergiás reakcióktól a tavaszi-nyári időszakban, ami ilyenkor igencsak megnehezíti, hogy mindig kifogástalan külsővel léphessünk az utcára. A szemkönnyezés, a folyamatos orrfújás könnyen tönkreteheti a gondosan elkészített sminkünket – sminktetoválással viszont megoldható a probléma!

A szemhéj tetoválás módot ad arra, hogy megszabaduljunk a szemünkre felvitt sminktermékek jelentős részétől, így egyrészt elkerülhetjük az elkenődött festékek csúfos látványát, másrészt megkíméljük magunkat attól, hogy egy óvatlan mozdulattal a szemünkbe dörzsöljük a festéket.

 

Sőt, bizonyos esetekben a szemhéj tetoválás akkor is jó döntés lehet, ha magukra a sminktermékekre vagyunk allergiásak, hiszen a legtöbb olyan termék, amivel elkerülhető az allergiás reakció, igen magas árral bír – a szemhéj tetoválás viszont egyszeri ráfordítással évekig megmarad.

 

Szeretnél többet megtudni a szemhéj tetoválásról, vagy szakemberrel konzultálnál a felmerülő kérdéseid kapcsán? Látogass el hozzám bizalommal!

 

Tartós, mindig tökéletes smink? – Sminktetoválás Miskolcon is!

Tartós, mindig tökéletes smink? – Sminktetoválás Miskolcon is!Nők számára ismerős a helyzet, amikor a reggeli kapkodásban a tökéletes szemhéjtus vonal megalkotásával foglalatoskodnak, de a sietség miatt soha sem sikerül igazán egyenes vonalat húzni. Ha meguntad a reggeli készülődéssel járó idegeskedést, és szeretnéd egy időre elfelejteni a különböző sminktermékeket, élj a sminktetoválás lehetőségével!

 

A sminktetoválásnak köszönhetően egész nap tartós sminkben ragyoghatsz, bátran megdörzsölheted a szemed, ugyanis nem kell attól tartanod, hogy a festék egy véletlen mozdulat következtében elkenődne!

 

A sminktetoválás nem túl hivalkodó, természetes hatást biztosít, így a szem és a száj adottságai ízlésesen kiemelhetők. Ha túl vékonynak tartod ajkaidat, számodra a szájtetoválás a legelőnyösebb választás, hiszen a beavatkozásnak köszönhetően optikailag növelhető az ajkak mérete! Az igéző tekintet szemtetoválással érhető el, melynek esetében Te határozhatod meg a tusvonal vastagságát, így az arcodhoz és szemedhez illeszkedő végeredményt kapsz!

 

Jelentkezz be szalonomba, válaszd Te is a sminktetoválást Miskolcon!

 

Természetes hatású szemöldököt szeretnél? Szemöldöktetoválás szálazással!

Természetes hatású szemöldököt szeretnél? Szemöldöktetoválás szálazással!A hölgyek többnyire elégedetlenek szemöldökük formájával, sűrűségével, ezért mindent kipróbálnak annak érdekében, hogy ezen változtathassanak. Az ideális megoldás a szemöldöktetoválás, mely már nem csupán satírozással készülhet, hanem szálazásos technikával is!

A szálazásos technikával kivitelezett szemöldöktetoválás egyre népszerűbbé válik, ami a természetes hatásának köszönhető, így végre bárhogyan formáztatható a szemöldököd, anélkül, hogy mesterséges érzetet keltene.

 

A technika kulcsa a rendkívül precíz, aprólékos munka, hiszen a sminktetováló egyenként hosszabb, rövidebb szálakat rajzol a szemöldököd területére, figyelembe véve a szőrszálak dőlésének irányát is, így ahhoz, hogy ez a természetes hatás megvalósulhasson, csakis kellő tapasztalattal rendelkező, profi szakemberhez fordulj!

 

Ha meguntad a szemöldököd állandó tökéletesítését, és kipróbálnád a legújabb technikát, ne habozz, keress fel bátran! A szemöldöktetoválás szálazással éppen olyan lesz, amilyennek megálmodtad!

 

Szempillasűrítő tetoválás: Neked is lehet csábító tekinteted!

Szempillasűrítő tetoválás: Neked is lehet csábító tekinteted!Mitől lesz csábos egy női tekintet, aminek senki nem tud ellenállni? A sűrű, fekete, hosszú szempilláktól!  A gyönyörű, kontúros női szemek kétségtelenül ellenállhatatlanok. Csak egy a bökkenő: nem adatott meg mindenkinek az ilyen szempilla. Ha Neked sem, de szeretnéd, szempillasűrítő tetoválással megoldható!

 

A sminktetoválásnak ez a típusa olyan eljárás, aminek köszönhetően a szempillák sűrűbbnek hatnak az eredetihez képest. Nincs szükség többé arra, hogy hosszú perceket tölts a tükör előtt, a legújabb, sokat ígérő szempillaspirállal bajlódva. Nem kell jobb híján műszempillákkal kísérletezned, elég csupán eljönnöd hozzám, és kipróbálni a szempillasűrítő tetoválást! Legyenek sűrűbbek a szempilláid, varázsolj el mindenkit a tekinteteddel!

 

Keresd fel szalonomat és segítek, hogy végre minden részletében olyan lehessen a sminked, amilyennek mindig is szeretted volna! Megadott elérhetőségeimen akár azonnal egyeztethetsz időpontot szempillasűrítő tetováláshoz!

 

Tartós smink az ünnepekre? Dönts a sminktetoválás mellett!

 

Tartós smink az ünnepekre? Dönts a sminktetoválás mellett!A karácsonyi sütés-főzés és takarítás az időigényes feladatok közé tartoznak, emiatt a hölgyek többségének szinte csak pár perce van magára, így nem biztos, hogy tökéletes lesz az ünnepi megjelenés. Ha szeretnél az időddel gazdálkodni, ugyanakkor fontosnak tartod az ízléses megjelenést karácsonykor is, spórolj időt és energiát sminktetoválással!

 

A sminktetoválásnak köszönhetően megfelelően gazdálkodhatsz az időddel, ugyanis a tartós sminkkel elfelejtheted az órákig tartó ünnepi készülődést, hiszen rengeteg időt spórolhatsz azzal, hogy nem kell még külön a sminkeléssel is foglalkoznod!

 

Természetesen a sminktetoválás nemcsak az ünnepi megjelenés biztosításához alkalmas, hanem ajándékként is tekinthetsz rá, vagyis ha a barátnőid, vagy családtagjaid közül valaki régóta szeretne élni a szolgáltatás lehetőségével, itt az alkalom, hogy meglepd sminktetoválással!

 

Válassz tökéletes ajándékot szeretteid számára, vagy biztosítsd az ünnepi megjelenésedet! Élj a sminktetoválás lehetőségével!

 

Cica szemek könnyedén, szemhéjtetoválással!

 

Cica szemek könnyedén, szemhéjtetoválással!A cicásra kihúzott szemek mindenkinek kölcsönöznek egy kis kacérságot, csábosabbá, feltűnőbbé teszik a tekintetet. Az ötlet adott, azonban a megvalósítás már nem olyan egyszerű, legalábbis sok hölgy érzi úgy, hogy a sminkceruza, a szemhéjtus soha nem fog jól állni a kezében, nem elég biztos a fogása, jó a technikája. Az a vonal soha nem akar egyenes lenni, mindig felemás lesz, az egyik szemen hosszabb, mint a másikon. A végeredmény sokszor siralmas, de ha egyszer mégis eltaláljuk, legszívesebben le sem mosnánk. A sminktetoválás a megoldás azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnének lemondani a hangsúlyos szemekről, de elegük van az ezzel való pepecselésből.

 

Fordulj hozzánk, és készíttess Te is szemhéjtetoválást! A szemhéjtetoválásnak köszönhetően sminkelés nélkül, minden egyes nap precízen kontúrozott, szépen kiemelt szemekkel indulhatsz el otthonról! Úgy lehet kifogástalan a megjelenésed, hogy nem kell rendszeresen szenvedned érte!

 

Keress minket és egyeztess időpontot sminktetoválásra, tudj meg többet a szemhéjtetoválásról!

 

Miért dönts a szemhéj tetoválás mellett?

Miért dönts a szemhéj tetoválás mellett?A hölgyek szeretik kiemelni arcuk adottságait, főleg a szemüket. Sajnos azonban nem mindenkinek sikerül elérni a tökéletes végeredményt a tusvonallal, egyrészt a reggeli kapkodás miatt, másrészt a kézügyesség hiányából kifolyólag. Szerencsére – ahogy mindenre, úgy erre is – van megoldás, mégpedig a szemhéj tetoválás!

 

A szemhéj tetoválással csakis előnyökre tehetsz szert, hiszen többé nem kell amiatt aggódnod, hogy elkésnél a munkából, vagy egy fontos találkozóról azért, mert a tökéletes tusvonal meghúzásával voltál elfoglalva. Erről a szemhéj tetoválás során a szakember gondoskodott, így a kifogástalan megjelenés alapvetővé válik a hétköznapokban. A szemhéj tetoválás elkészítése során a szakember figyelembe veszi arcod adottságait, így csakis előnyös és természetes végeredmény születhet.

 

Tedd egyszerűvé az életed, élj a szemhéj tetoválás lehetőségével, ehhez pedig vedd fel a kapcsolatot szalonunkkal megadott elérhetőségeinken! Várunk szeretettel!

 

A Long Time Liner sminktetoválásról röviden

 

A Long Time Liner sminktetoválásról rövidenManapság számos sminktetoválás technika között válogathatnak, akik időt és energiát szeretnének megspórolni a hétköznapokban, ezért a tartós smink mellett szeretnék letenni voksukat. Mind közül a Long Time Liner sminktetoválás bizonyul a leghatékonyabbnak, ráadásul a szakemberek is többnyire ezt ajánlják számos előnye miatt.

 

A Long Time Liner sminktetoválás során egyetlen orvosi tűvel dolgozik a szakember. A kezelés rendkívül aprólékos, pontos, emellett kíméletes a bőr számára. A Long Time Liner sminktetoválással természetes hatás érhető el, vagyis a vendég legvonzóbb arcvonásai úgy lesznek kiemelve, hogy szinte észrevehetetlenné válik a tartós smink.

 

A Long Time Liner sminktetoválás során alkalmazott festékek kiemelkedően magas pigment tartalommal és tapadó képességgel rendelkeznek, amelyeket laboratóriumi körülmények között kísérleteztek ki a szakemberek. Ezek a pigmentek nem kevertek, steril körülmények között gyártott termékek, így nemcsak az eszközök, hanem a festékek is lehetővé teszik a tökéletes végeredményt.

 

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni a Long Time Liner sminktetoválás előnyeit, fordulj hozzám bizalommal!

 

Készíttess Te is sminktetoválást Miskolcon!

 

Készíttess Te is sminktetoválást Miskolcon!A sminktetoválás kiváló eszköz arra, hogy szebbek, csinosabbak legyünk, karakteresebbé tegyük az arcunkat. Mindezt anélkül érhetjük el, hogy minden egyes alkalommal sminkeszközök használatához kellene folyamodnunk. Elég akár csak egy kis változtatás a látványos eredményhez, ilyen például a tusvonal.

 

Miskolcon sminktetoválást szeretnél csináltatni? Fordulj hozzám bizalommal, és elkészítem szemhéjtetoválásodat! Mielőtt bármibe belefognánk, tisztázni kell, hogy a tusvonal is sokféle lehet, mindenkinek a legelőnyösebbre van szüksége. A tusvonal, illetve a szemhéjtetoválás fajtáját a szemforma határozza meg. Mindegyikhez kicsit más illik, ami képes kiemelni a szemeket, megnyitni a tekintetet, és igézővé varázsolni a pillantást.

 

A mandulaformához gyakorlatilag minden illik, a lényeg, hogy ne legyen túl vastag a vonal. A kerek formánál az egyenesen elnyújtott vonal tesz róla, hogy a szemeket megnyújtsa. A közel ülő szemeket a külső részen kell hangsúlyozni, míg a távol ülő szemeknél épp ellenkezőleg, a belső szemzugot erősíteni, hogy ideális hatást érjünk el vele.

 

Keresd fel miskolci sminktetováló szalonomat, és elkészítem egyedi szemhéjtetoválásodat! Kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

 

Miért válaszd a smink helyett a szemhéjtetoválást?

 

Miért válaszd a smink helyett a szemhéjtetoválást?A sminktetoválás manapság igencsak közkedvelté vált, köszönhetően számos előnyének, azonban ezen belül is a szemhéjtetoválás az, amit a hölgyek a leggyakrabban választanak.

 

A szemhéjtetoválás legfőképp annak köszönheti népszerűségét, hogy mindenkinek jól áll, és tökéletesen kiemeli a szem adottságait, így az arc megtelik élettel úgy, hogy teljesen természetes hatást kölcsönöz viselőjének. A szemhéjtetoválás nem csak funkciójában előnyös, hanem az idő és energiatakarékosság szempontjából is, mivel hosszú időre el lehet felejteni a reggeli sminkelést.

 

Mivel hamarosan itt a nyár, most ebből a szemszögből is aktualitást élvez a szemhéjtetoválás, hiszen nyáron nincs rosszabb annál, mint mikor elkenődik a szemfesték. Ez a szemhéjtetoválással nem fordulhat elő; a vízparton és a legnagyobb forróságban is garantált az igényes megjelenés.

 

Ha úgy döntöttél, hogy szemhéjtetoválást készíttetsz, vagy kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

 

Szemhéjtetoválás szemüvegeseknek is!

Szemhéjtetoválás szemüvegeseknek is!Annak, aki szemüveget visel, egészen más kihívásokat tartogat a sminkelés, mint a nem szemüvegeseknek. A szemüveghez igazított sminknek kicsit erősebbnek kell lennie, hogy érvényesülni tudjon. A szemüvegesek számára éppen ezért lehet előnyös választás a szemhéjtetoválás! A szemhéjtetoválás egy olyan tartós sminket eredményez, amit nem kell nap, mint nap újrafesteni, nem kell a szemüveghez mérten kialakítani, csak viselni kell.

 

Keresd fel szalonunkat, és készíttess minőségi sminktetoválást Miskolcon! Szemhéjtetoválást természetesen mindenkinek személyre szabottan készítünk, így Te is eldöntheted, hogy milyen stílusú, vastagságú és formájú legyen a szemhéjtetoválásod. Segítünk, hogy a legjobbat kapd, és olyan kerüljön a szemhéjadra, ami tökéletesen illik hozzád!

 

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphetsz miskolci szalonunkkal, hogy időpontot egyeztethess szemhéjtetováláshoz! Segítünk, hogy szemüvegesként megfelelően érvényesülhessen a sminked!

 

Modern sminktetoválási szolgáltatást keresel? Várunk szeretettel miskolci szalonunkban!

sminktetovalas-miskolc.hu.18.06Mivel a sminktetoválást sem kerülhetik el az innovációk, természetes, hogy ezeket az újdonságokat az emberek szeretnék kipróbálni, azonban tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy hol is érhetnék el ezeket a kedvező szolgáltatásokat. Szerencsére Neked nem kell sokáig kutakodnod, ugyanis elkészíttetheted sminktetoválásodat Miskolcon, nálunk!

 

Ha igénybe veszed miskolci sminktetoválási szolgáltatásunkat, minden szempontból elégedett leszel, ugyanis tisztában vagyunk mind a modern technikákkal, mind a vendégek elvárásaival a sminktetoválás terén, ezekhez pedig szeretnénk igazodni, ugyanis a szakmai sikerünket a szépülni vágyók elégedettségében mérjük. Szolgáltatásaink a korszerűségen túl kedvező árkategóriát is képviselnek, ugyanis azt szeretnénk elérni, hogy a sminktetoválás a jövőben bárki számára elérhetővé váljon.

 

Keress fel minket Miskolcon a sminktetoválás igénybevételéért! Bejelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

A kozmetikai tetoválás előnyei nyáron

sminktetovalas-miskolc.hu.18.07A kozmetikai tetoválás készítése egész évben számottevő előnnyel bír viselője számára, de talán mégiscsak nyáron tapasztaljuk meg, mennyire fantasztikus, hogy állandó sminkünk van. Azoknak, akiknek fontos, hogy minden körülmények között jól nézzenek ki, igénylik az alkalomhoz illő sminket, a kozmetikai tetoválás nyáron különösen sok pozitívumot tartogat. A kényelem és időspórolás csak a két legnagyobb előny.

 

Nyáron, amikor gyakran forróság van, és az ember jobban verejtékezik a szokásosnál, egy tartós smink igazi áldásnak bizonyulhat. Nem kell amiatt aggódni, hogy mi és hol kenődött el a korábban gondosan felrakott sminkből és nem is kell a szokásosnál gyakrabban kijavítani, megigazítani azt.

 

Nyaralás alkalmával gyakran olyan szituációban találhatjuk magunkat, ahol a sminkelés nem elsődleges szempont vagy nem ideálisak hozzá a körülmények. A kozmetikai tetoválással azonban kempingezés, túrázás közben is csinosak és magabiztosak maradhatunk.

 

Keress bizalommal, ha kozmetikai tetoválást szeretnél, egyeztessünk időpontot valamelyik elérhetőségemen!

 

Szeretnéd, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenésed? Válaszd a sminktetoválást!

 

Szeretnéd, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenésed? Válaszd a sminktetoválást! Természetes, hogy a hölgyek mindig arra törekednek, hogy kifogástalan legyen a megjelenésük, amihez nemcsak az ízléses öltözék tartozik hozzá, hanem a tökéletesen kivitelezett smink is, azonban ennek elkészítése jelentős időt emészt fel nap, mint nap, így néhányan a teendőik sűrűsége miatt nem tudnak kellő figyelmet fordítani a szemük, vagy a szájuk kiemelésére. Ha Te is mindig időhiányban szenvedsz, vagy számodra mindig is kihívást jelentett a tökéletes smink elkészítése, kapkodás és idegeskedés helyett válaszd a sminktetoválást!

 

A sminktetoválással jelentős időt és energiát spórolhatsz meg a tökéletes smink megalkotásán, ugyanis erről egy szakember fog gondoskodni, akinek keze munkáját hosszú időn keresztül élvezheted a szemeiden, vagy a szádon. A sminktetoválás egyik legnagyobb előnye, hogy feltűnés nélkül emeli ki az arcod adottságait, így mindig minden helyzetben igényes lehet a megjelenésed.

 

Válaszd az egyszerűbb hétköznapokat, dönts a sminktetoválás elkészíttetése mellett, ehhez pedig jelentkezz be hozzánk elérhetőségeinken!

 

Időpontfoglalás!

telefonTelefon: 06 20 477 9999

Facebook

Twitter

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Tartós megoldás, kellemetlenségek nélkül az ajaktetoválás!

  Pinned: 17 Aug 2016
 • Próbálja ki Ön is a szempillasűrítő tetoválást! http://sminktetovalas-miskolc.hu/sminktetovalas/

  Pinned: 14 Aug 2016
 • Felejtse el a sminkeléssel járó kellemetlenségeket!

  Pinned: 5 Aug 2016
 • Kímélő spanyol kozmetikumok bármely bőrproblémára! http://sminktetovalas-miskolc.hu/denoyles-arckezelesek/

  Pinned: 26 Jul 2016
 • Ragyogó arcbőr Dermapen kezeléssel! http://sminktetovalas-miskolc.hu/dermapen-mezoterapia/

  Pinned: 18 Jul 2016
 • Fiatalabb megjelenés!

  Pinned: 10 Jul 2016
 • Infravörös silklézer lifting kezelés a Wellmax minőségi termékeivel! http://sminktetovalas-miskolc.hu/infravoros-silklezer-lifting-wellmax-termekekkel/

  Pinned: 3 Jul 2016
 • Egy kifejezés, számos szolgáltatás!

  Pinned: 27 Jun 2016
 • Feszesebb, rugalmasabb arcbőr? Mikrodermabrázió! http://sminktetovalas-miskolc.hu/mikrodermabrazio/

  Pinned: 19 Jun 2016
 • Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben sminktetoválást szeretne! http://sminktetovalas-miskolc.hu/sminktetovalas/

  Pinned: 11 Jun 2016